Петя Буюклиева ще предаде своите  знания по вокално майсторство на

...
Петя Буюклиева ще предаде своите  знания по вокално майсторство на
Коментари Харесай

Петя Буюклиева с открит урок по вокално майсторство за варненски деца

Петя Буюклиева ще съобщи своите  познания по вокално майсторство на децата от варненското Детско шлагерно студио " ДА “ и други пеещи деца от Варна в открит урок, част от плана " Къде живеят чудеста? " на фондация " Откритие ", заяви за Varna24.bg основателят на фондацията Доно Цветков. 

Освен потвърдена певица, с голям брой шлагери и интернационалните награди  Петя е и доста добра пианистка, което я прави и перфекционистка, когато би трябвало да приготви ария или даже да помогне на сътрудник млад реализатор при започване на неговата кариера. Ето какъв съвет тя насочва и към надарените пеещи деца:

" От ранна детска възраст децата, надарени от Бог с глас и благозвучност, желаят да са на сцена, да станат звезди, да показват себе си и страстта си посредством пеене и музикално-артистично наличие. Да, това е отлично, само че с цел да го постигнете, скъпи мои, би трябвало да дадете всичко от себе си, да положите труд, с цел да израснете в това занятие. Трябва да бързате не с кариерата, а с подготовката, а с цел да изградите и просвета на пеене, са ви нужни часове, месеци и години, отдадени на тайнството на музикалното рационализиране. Важни са както и уроците по вокално пеене, по този начин и по актьорско майсторство. Направите ли го, ще можете да въздействате с гения си, който сте развили, на хиляди хора от всички генерации. На финала бих споделила: бъдете звезди и на сцената, и в подготовката за нейното нанагорнище, тъй като тя е огромен връх. 

Концертът " Къде живеят чудесата? “ ще се състои на 30-ти април в 11.00 ч. в Концертна зала на Военноморския клуб във Варна.

Събитието е част от едноименния план, реализиран с поддръжката на Национален фонд " Култура “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР